POZOR - rušíme "kamennú" pobočku, postupne prechádzame na online predaj a predaj cez telefón - 0911/141581. Stále sme tu pre vás - Meníme spôsob - nie prístup.  

Advent v Szentendre, v malebnom meste umelcov

Destinácia: Maďarsko, Peštianska župa, Svätý Ondrej (Szentendre)
Kód zájazdu: 1327791
Cena od: 39 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Jednodňové zájazdy
Advent

Výber termínu

21.12.2024 1 deň First Minute 39 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Popis a program zájazdu:
Zažite jedinečný advent vo vianočne vyzdobenom mestečku umelcov – v Szentendre, ktoré sa umiestňuje v rebríčku najromantickejších miest Maďarska.
Leží na brehu Dunaja a v týchto dňoch sa tu bude šíriť vôňa vareného vína, punču, rôznych špecialít a nebude chýbať ani adventný program.
Szentendre sa svojou jedinečnou atmosférou stalo veľmi vyhľadávaným miestom umelcov. Farebné domy umocňujú rozprávkovú atmosféru mesta.
Kamenné vykladané uličky, množstvo kaviarničiek, štýlových umeleckých obchodíkov, galérií či múzeí a prekrásna vianočná výzdoba robia z tohto mesta jedno z najvyhľadávanejších miest v Maďarsku počas adventu.
V Szentendre sa mieša atmosféra maďarského vidieku a akoby stredomorskej atmosféry, ktorú sem priniesli prisťahovalci z Balkánu.
Nájdete tu múzeum Vianoc, kde si budete môcť rôzne vianočné ozdoby aj zakúpiť. 
Okrem rôznych umeleckých múzeí tu nájdete aj múzeum bábik, retro múzeum, marcipánové múzeum s rôznymi zdobenými umeleckými tortami a marcipánovými postavičkami. Zaujme vás aj marcipánová replika maďarského parlamentu a rôzne výtvory od výmyslu sveta.
A viete o tom, že je tu aj múzeum cukrárskych nástrojov, kde Jozef Doboš upiekol prvýkrát svoju dobošovú tortu?
Zmena programu vyhradená. Pokyny k zájazdu obdrží e-mailom každý objednávateľ zájazdu najmenej 7 dní pred odchodom na zájazd.

Cena zájazdu zahŕňa:
autobusovú dopravu
služby overeného sprievodcu CK
poistenie insolventnosti CK

V cene nie je zahrnuté:
obojsmerná miestenka 5 € /osoba  ( môžete si  prednostne vybrať presné miesto na sedenie v autobuse). Miestenky sa dodatočne zajednať nedajú. Prosíme v prípade záujmu si ich zaškrtnúť v objednávkovom formulári a do poznámky uviesť, kde by ste mali záujem sedieť ( napr. na strane šoféra, na strane sprievodcu, ktorý rad...).
nástupné miesta a príplatky: 
Nitra - 6 € (garantovaný zvoz)
Sereď  - 6 € (garantovaný zvoz)
Trnava - 6 € (garantovaný zvoz)
Bratislava - 0 €
Všetky nástupné miesta budú realizované.
cestovné poistenie A2 EXCLUSIVE - 4,50 € / deň
Cestovná kancelária nezodpovedá za presné ceny vstupov, lístkov..., nakoľko sa ceny počas roka menia a CK ich nedokáže ovplyvniť.

Szentendre