POZOR - rušíme "kamennú" pobočku, postupne prechádzame na online predaj a predaj cez telefón - 0911/141581. Stále sme tu pre vás - Meníme spôsob - nie prístup.  

New York, Washington a Bahamy

Alebo sa zabaviť na toboganoch.
foto: Atlantis Paradise Island New York - Brooklynský most a Dolný Manhattan sú pravidelnou zastávkou pri prehliadke Manhattanu Washington, D.C. - US Capitol - asi najdôležitejšia budova Spojených štátov Súostrovie Exuma na Bahamách je dokonalým romantickým útekom. Exkluzívny hotel Sandals Emerald Bay j O nudu sa nemusíte na Bahamách obávať. /uploads/usr/3452/usa/bahamas.jpg Po poznávačke najznámejších miest Spojených štátov Vás čaká oddych na bahamských plážach.
foto: Mart 5 nocí v luxusnom 5* hoteli Sandals Emerald Bay All Inclusive na Great Exuma s preletom v cene dopla Príjemným prekvapením po príchode do rezortu Sandals bude Váš súkromný komorník, ktorý sa bude o Vás Pláž pred hotelom Breezes.
foto: Breezes Bahamas Pláž pred hotelom Breezes.
foto: Breezes Bahamas Golf na Paradise Island Karibský sen. Krásne tyrkysové pláže s bielym pieskom, doplnené o krásnu šťavnatú zelenú. Presne takto si predstavujete Bahamy? Ak máte záujem o vyšší štandard ubytovania, odporúčame hotel Atlantis Paradise Island. Viac informác Zlepšite si ubytovanie na Bahamách na exkluzívny hotel Atlantis.
foto: Atlantis Paradise Island Upozorňujeme, že hotel Atlantis neponúka služby all inclusive.
foto: Atlantis Paradise Island Priamo v hoteli Atlantis Paradise Island si môžete zaplávať spolu s delfínmi.
foto: Atlantis Paradis Ak máte záujem o vyšší štandard ubytovania, odporúčame hotel Atlantis Paradise Island. Viac informác Alebo sa rozhodnite pre zlatú strednú cestu a zvoľte si náš kvalitný hotel Melia Nassau beach resort Hotel Melia Nassau beach resort so službami all inclusive, má vynikajúcu polohu na krásnej pláži Cab Zažijete živý karibský spirit aj pokojné ostrovné zákutia. Bahamy - Lenivá atlantická pláž Bahamy - Relax na pláži Bahamy - Karibský raj. Bahamy - Láka Vás to? New York - Times Square - pupok sveta. Príďte a uvidíte sami, prečo sa mu tak hovorí New York - Central park a Columbus circle. Tu začína kus prírody v srdci New Zorku New York - Pulzujúci Times Square New York - Pohľad na Central park z Top of the Rock. Neláka Vás ísť si zabehať? The Champagne Bar, miesto kde si štrngnete s newyorskou smotánkou. New York - Najlepšia adresa v meste akú si môžete dočasne zabezpečiť New York - Výhľad z Top of the Rock smerom na Dolný Manhattan New York - Prejdite sa Brooklynským mostom Washington, D.C. - Biely dom pozná hádam každý Washington, D.C. - Biely dom z druhej strany Washington, D.C. - blízko pri Capitole Washington, D.C. - Washington Monument - dominanta National Mall Washington, D.C. - Najpokojnejšie mesto USA
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1333065
Cena od: 4 313 €
Príplatky od: 521 €
Doprava: letecká
Termín: 25.05.2024 12/11 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83307961

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Exotika
Pobytovo-poznávacie
New York Typ ubytovania:
USA, New York
Nassau New Providence
Bahamy, New Providence ostrov, Nassau
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

Krajiny

Zobraziť všetky »