POZOR - rušíme "kamennú" pobočku, postupne prechádzame na online predaj a predaj cez telefón - 0911/141581. Stále sme tu pre vás - Meníme spôsob - nie prístup.  

Denný tábor Galanta

facebook
Destinácia: Slovensko, Trnavský kraj, Galanta
Kód zájazdu: 1350588
Cena od: 229 €
Príplatky od: 0 €
Detské zájazdy, tábory
Detské zájazdy, tábory
Detské zájazdy, tábory

Výber termínu

08.07.2024 5 dní 229 € +0 € vlastná
15.07.2024 5 dní 229 € +0 € vlastná
05.08.2024 5 dní 229 € +0 € vlastná
12.08.2024 5 dní 229 € +0 € vlastná

Popis zájazdu

Úvod:
Denný tábor v Galante privíta všetky detičky vo svojej obľúbenej destinácii – Na ranči na Striebornom jazere v meste Galanta. Rodičia, ak chcete deťom vhodne vyplniť voľný čas počas leta, denný tábor bude pre ne dokonalým prázdninovým zážitkom. Zatiaľ, čo vy ste v práci, my sa o vaše deti postaráme. A už teraz máme pre ne nachystaný celodenný program na celý týždeň. Využijeme krásne prostredie ranča a naplánované je člnkovanie na jazere. O zvyšok programu sa samozrejme postarajú naši šikovní animátori a o stravovanie a pitný režim sa nám postará skvelý personál ranču. Príprava letného tábora je v plnom prúde a my sa už teraz tešíme na všetky deti vo veku od 6 do 10 rokov!

Strava:
desiata, obed, olovrant + pitný režim

Doprava:
individuálna

V cene tábora:
  • desiata, obed, olovrant + pitný režim 
  • animátori, odborní lektori 
  • program
  • prednáška o rybách a rybolove
  • člnkovanie na jazere
  • materiálno - technické vybavenie
  • ceny do súťaží 
  • foto z tábora k stiahnutiu na internete


CK odporúča:
  • za príplatok 3,60€ komplexné cestovné poistenie (storno, úraz, prerušenie cesty, zodpovednosť za škodu)
  • za príplatok 10€ táborové tričko CK Slniečko


Zľavy:
Ak ste boli náš klient v rokoch 2021, 2022 a 2023 a nestihli ste využiť zľavu za skorý nákup, máte nárok na zľavu 20€ z ceny letného tábora. Zľavu nie je možné kombinovať s ostatnými zľavami.

Krátky úvod:
Skvelý denný tábor na ranči pri Galante!

Doporučený vek:
6 - 10 rokov

Podrobnosti o tábore:
Čo dieťaťu prináša letný tábor?
Už od prvých dní učia rodičia svoje dieťa samostatnosti. Aby postupne vedelo bez ich pomoci urobiť krok, vedelo sa samostatne najesť, umyť a pod. Ich nároky sa primerane veku zvyšujú. Predškolský vek a mladší školský vek je plný osamostatňovania. Prvá cesta do školy, prvá skutočná zodpovednosť za veci a rozhodnutia. Deti dostávajú aj v našom tábore priestor na prekonávanie prvých chvíľ bez rodičov a tak rozvíjajú nielen svoju samostatnosť, ale ide aj o aktívnu socializáciu. Napriek rôznorodosti detí dokážeme s istotou tvrdiť, že každé dieťa potrebuje byť socializované v spoločnosti a byť prijaté inými, rovesníkmi aj dospelými.

ranč na Striebornom jazere

Poloha:
 neďaleko Galanty je 8-hektárový, oplotený, zalesnený a strážený areál len 68km od Bratislavy, 25km od Trnavy, 40km z Nitry a 100km z Trenčína.

Ubytovanie:

Hlavná budova s 3- a 4-lôžkovými izbami, wc a sprchy spoločné.
Kapacita 30 účastníkov.


Vybavenie strediska:
Dve nádherné jazerá, potok, vonkajšie a kryté jazdiarne, stajne s cca 30 koňmi, útulné ubytovanie, spoločenské miestnosti a jedáleň vo westernovom štýle, 8m vysoká vyhliadková veža, ohniská, trampolína, lezecká pyramída, voliéry s dravými a okrasnými vtákmi, adrenalínová prekážková dráha, ...