POZOR - rušíme "kamennú" pobočku, postupne prechádzame na online predaj a predaj cez telefón - 0911/141581. Stále sme tu pre vás - Meníme spôsob - nie prístup.  

Hotel Delfin

rodinná izba 2+2 jednolôžková izba
Destinácia: Chorvátsko, Istria, Poreč
Kód zájazdu: 1056069
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Hotel Delfin

minifutbal domáce zviera basketbal bicykle kaderníctvo diskotéka jazda na koni masáž futbal volejbal bazén morská voda aerobik stolný tenis tenis parkovisko detské ihrisko tobogan, šmýkačka detský kútik detský bazén vodné športy na pláži plážový servis štrková pláž večerný program internet, WiFi
Vzdialenosť od centra: 5 km
Vzdialenosť od pláže: 50 m

6-poschodový hotelový komplex na zalesnenom polostrovčeku Zelenej Laguny, 5 km od Poreča, kam premáva turistický vláčik, loďka alebo mestský autobus (zastávka priamo pred hotelom). Štrková a kamenistá pláž s trávnatými a kamenistými plochami na opaľovanie a so sprchami, ocenená Modrou zástavou, je vzdialená iba 50 m od hotela, slnečníky a ležadlá za poplatok.

VYBAVENIE:
zmenáreň, klimatizovaná reštaurácia, aperitív bar, kaviareň, terasa s grilom, piváreň, spoločenská miestnosť, TV sála, vo vstupnej hale je k dispozícii bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet, kaderníctvo, trezor na recepcii za poplatok, predajňa suvenírov, supermarket, priestor na odkladanie bicyklov, parkovanie na hotelovom parkovisku za poplatok 1 €/deň.

UBYTOVANIE:
1- a 2-lôžkové izby s možnosťou prístelky pre dieťa (170 x 80 cm), možné tiež prepojené rodinné izby s telefónom, kúpeľňou so sprchou. Izby na prízemí bez balkóna.

STRAVOVANIE:
raňajky a večere formou švédskych stolov v klimatizovanej reštaurácii, obedy formou bufetu

Pri plnej penzii sa začína večerou a končí obedom

ŠPORT A ZÁBAVA:
vonkajší bazén s morskou vodou, ležadlá pri bazéne v cene, nové vodné ihrisko, ktoré pozostáva z detského bazéna s toboganom, baby zóny na opaľovanie a zóny pre aktívnu zábavu s vodnými efektami a hračkami, detský masážny salón, ranná gymnastika, neďaleko je športové centrum - tenis, loptové hry, minigolf, stolný tenis, požičovňa bicyklov, jazda na koni. Tanečná terasa, detské ihrisko, disko klub Byblos v pešej dostupnosti, živá hudba a animácie (31.5.-4.9.) pre deti - miniklub a detská diskotéka, pre dospelých aquaaerobic alebo gymnastika, rôzne športové turnaje, večerný program a živá hudba.