POZOR - rušíme "kamennú" pobočku, postupne prechádzame na online predaj a predaj cez telefón - 0911/141581. Stále sme tu pre vás - Meníme spôsob - nie prístup.  

Hotel Zagreb A Villa Pinia Polpenzia

rodinná izba prepojená 2+2 rodinná izba prepojená 2+2 rodinná izba prepojená 2+2 rodinná izba prepojená 2+2
Destinácia: Chorvátsko, Kvarner, Karlobag
Kód zájazdu: 1056094
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Hotel Zagreb A Villa Pinia Polpenzia

TV salón krásy konferenčná miestnosť wellness, spa stolný tenis tenis bazén vnútorný parkovisko detské ihrisko plážový servis kamienková pláž piesočnatá pláž fitness centrum klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 300 m
Vzdialenosť od pláže: 50 m

Hotelový komplex s výbornou polohou pri mori na úpätí pohoria Velebit, kde sa stretávajú vplyvy mediteránskej klímy a horského prostredia. Rozľahlý areál s terasami a bazénom ponorený v zeleni je len 300 m od centra mestečka Karlobag, hotelová pláž vzdialená iba 50 m, slnečníky a ležadlá pri bazéne zadarmo. Vonkajší bazén s prítokom morskej vody a pieskovým dnom pre deti. Cca 5 minút peši od hotela je vybudovaná  kamienková pláž Tatinja.

VYBAVENIE: reštaurácia, kaviarne, pizzeria, obchod so suvenírmi, 2 menšie haly, konferenčná sála pre 200 až 250 osôb, letná terasa s krásnym výhľadom na ostrov Pag a na pláže, krčmička s príjemnými cenami, TV sála, platené parkovisko pred hotelom. UBYTOVANIE: 2 lôžkové izby  s možnosťou 2 prísteliek s balkónom na morskú stranu, rozloha 22,5 m2

2-lôžkové izby s možnosťou 2 prísteliek  bez balkóna alebo s francúzskym balkónom s výhľadom do parku 

prepojená rodinná izba 2+2 - 44 m2 s balkónom, morská strana, navyše WC

Všetky izby majú klimatizáciu, TV-SAT, mini bar, telefón, kúpeľňu so sprchou, Wi FI v cene

STRAVOVANIE: polpenzia - raňajky (7:00-9:30) a večere (18:45-20:30) formou bufetu

ŠPORT A ZÁBAVA: vonkajší bazén s prítokom morskej vody a pieskovým dnom pre deti, krytý bazén, slnečníky a ležadlá na terase pri vonkajšom bazéne, animácie pre deti a dospelých v termíne 20.6.-31.8., živá hudba 1.7.-25.9. 5x týždenne, fitnes centrum, wellness so saunou, kolkáreň, stolný tenis, tenis a iné športoviská, pieskovisko a detské ihrisko.