POZOR - rušíme "kamennú" pobočku, postupne prechádzame na online predaj a predaj cez telefón - 0911/141581. Stále sme tu pre vás - Meníme spôsob - nie prístup.  

Dom Miroslav

Destinácia: Chorvátsko, Makarská riviéra, Makarska
Kód zájazdu: 1056227
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Dom Miroslav

TV potápačské centrum, lekcie potápania futbal tenis detské ihrisko vodné športy na pláži plážový servis štrková pláž internet, WiFi klimatizácia
Vzdialenosť od centra: 250 m
Vzdialenosť od pláže: 80 m

Apartmánový dom 250 m od centra Makarskej, 80 m od štrkovej pláže, blízko hotela Meteor. Neďaleko sú potraviny, pekáreň, reštaurácie, kaviarne, detské ihriská.

UBYTOVANIE: apartmány pre 2 až 4 osoby, každý apartmán má klimatizáciu, kompletne vybavenú kuchyňu, kúpeľňu, TV-SAT, internet, balkón alebo terasu.

Prízemie:
1× STD/2 (+1+1) – priestranné 2-lôžkové štúdio s veľkou terasou na posedenie, denná miestnosť s kuchynským (dvojplatnička) a jedálenským kútom a s rozkladacím gaučom pre 1-2 osoby (2 deti do 12r. alebo 1 dospelý).

1.poschodie:
1× AP/3 (+1) – 2-lôžková izba, denná miestnosť s kuchynským (dvojplatnička) a jedálenským kútom a s rozkladacím gaučom pre 2 osoby (šírka 160 cm), sprcha/WC, fén, balkón do ulice.

2.poschodie:
1× AP/3 (+1) identický ako na 1.poschodí,

1× AP/4 – dve 2-lôžkové izby orientované do tichšej uličky, denná miestnosť s veľmi dobre vybavenou kuchynkou, balkón na morskú stranu.

STRAVOVANIE: individuálne.

ŠPORT A ZÁBAVA v Makarskej: najväčšie mesto Makarskej riviéry poskytuje rozmanité možnosti na športovanie a zábavu. Okrem vodných športov a atrakcií na plážach - vodné bicykle, člny, surfy, lyže, banány, paragliding, parasailing, potápačské centrum, je tu veľký tenisový areál s 9 vonkajšími a 2 krytými kurtami, futbalové ihrisko, krytá viacúčelová športová hala, pre deti detské ihriská a zábavné atrakcie. V rušnom centre sú kaviarne, taverny, pizzerie, reštaurácie, cukrárne, počas sezóny sa konajú rôzne folklórne akcie, hudobné večery, diskotéky, atraktívny je disko bar Grotta v jaskyni pod hladinou mora na polostrove sv. Petar.