POZOR - rušíme "kamennú" pobočku, postupne prechádzame na online predaj a predaj cez telefón - 0911/141581. Stále sme tu pre vás - Meníme spôsob - nie prístup.  

Motorest Plitvice - Indiánsky Stan

Destinácia: Chorvátsko, Plitvické jazerá
Kód zájazdu: 1056296
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Kempovanie

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Motorest Plitvice - Indiánsky Stan

bicykle volejbal parkovisko bezlepková strava detské ihrisko bazén

Pre tých, ktorí chcú stráviť trochu inú dovolenku, nájsť pokoj a harmóniu v prírode, ponúkame niečo úplne nové - indiánsku dedinu. Tá sa skladá z celkom 6 típí vyrobených na základe originálnych modelov a je to ideálne pre dobrodružnú dovolenku bez ohľadu na to, či idete s rodinou, partnerom, priateľmi, kolegami z práce.

Vhodné aj na tranzitné ubytovanie 

UBYTOVANIE:
Každé típí má 4 lôžka, 4 jedinečné zásuvky na oblečenie a stôl so 4 unikátnymi drevenými stoličkami. Stan má 5,5 metrov v priemere, má drevenú podlahu a môže ubytovať až 4 osoby. Všetci hostia ubytovaní v típí stanoch môžu používať spoločnú kúpeľňu priamo pri típí stanoch v indiánskej dedine.


STRAVA: 
bez stravy alebo možnosť doobjednania raňajok, obedov a večerí

VYBAVENIE STREDISKA:
recepcia, reštaurácia, minimarket, bar, bankomat. Všetci hostia majú voľné Wi-Fi pripojenie v reštaurácii a okolo plaveckého bazéna.



ŠPORT A ZÁBAVA:
V areáli je možnosť športu i zábavy: - bazén, detské ihrisko, volejbalové ihrisko, paintball - strelnica - požičovňa bicyklov - požičovňa motokár - rafting - kaňoning