POZOR - rušíme "kamennú" pobočku, postupne prechádzame na online predaj a predaj cez telefón - 0911/141581. Stále sme tu pre vás - Meníme spôsob - nie prístup.  

Holiday Park Zelena Punta

A2+1 A2+1 A2+1 A2+1 A2+1 A2+1, B2+2 A2+1 B2+2 B2+2 B2+2 B2+2 B2+2 C2+2 C2+2 C2+2 C2+2 C2+2
Destinácia: Chorvátsko, Ugljan, Kukljica
Kód zájazdu: 1056359
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Holiday Park Zelena Punta

TV domáce zviera práčovňa, čistiareň chladnička,minibar bicykle minigolf kajak, kanoe volejbal stolný tenis tenis parkovisko detské ihrisko vodné športy na pláži okruhliaková pláž piesočnatá pláž trezor internet, WiFi klimatizácia
Vzdialenosť od centra: 1 km
Vzdialenosť od pláže: 150 m


Turistické stredisko na zalesnenom polostrovčeku ponúka ubytovanie v zrekonštruovaných apartmánoch, pláž je prírodná, okruhliakovo-piesočnatá, vybavená sprchami, vzdialená od ubytovania cca 150 m.


Kukljica je vzdialená cca 1km,  v blízkosti je Národný park Kornati.


Vybavenie: v areáli - reštaurácia s rybími špecialitami, plážová reštaurácia, aperitív bar, trezor, TV miestnosť, práčovňa, žehlenie, tanečná terasa, parkovisko zdarma. Na recepcii i v reštaurácii máte k dispozícii bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet. 


Ubytovanie: zrekonštruované klimatizované apartmány - každý je vybavený kuchynským kútom s mikrovlnkou, kúpeľňou so sušičom vlasov, vaňou a WC, SAT TV s plochou obrazovkou, telefónom, trezorom, balkónom alebo terasou so sedením. Wi fi v apartmánoch zdarma.

typ A2+1  (cca 32m2) - jedna dvojlôžková spálňa, denná miestnosť s jedálňou a rozkladacím gaučom

typ B2+2  (cca 40-45 m2) - jedna dvojlôžková spálňa, denná miestnosť s jedálňou a rozkladacím gaučom pre 2 osoby

typ C2+2  (cca 50 m2) - jedna dvojlôžková spálňa a denná miestnosť s 2 lôžkami (rozkladací gauč), plus malý gauč 160 x 80 cm pre dieťa


Stravovanie:

individuálne, s možnosťou dokúpenia raňajok alebo večerí (raňajky aj večere formou bufetu).


Šport:

tenisové kurty, stolný tenis, plážový volejbal, minigolf, ihrisko na loptové hry, detské ihrisko, vodné športy, potápanie, požičovňa bicyklov.