POZOR - rušíme "kamennú" pobočku, postupne prechádzame na online predaj a predaj cez telefón - 0911/141581. Stále sme tu pre vás - Meníme spôsob - nie prístup.  

Adventná Viedeň a Schönbrunn

Destinácia: Rakúsko, Viedeň
Kód zájazdu: 1068985
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy
Eurovíkendy
Advent

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

1-dňový poznávací zájazd do impozantnej adventom „odetej“ Viedne Navštívte s nami Viedeň v predvianočnom čase a zažijete neopakovateľnú pôsobivú atmosféru, vôňu a dojmy romantických vianočných trhov, na ktoré nikdy nezabudnete. Čarovná adventná Viedeň je okrem kulinárskych špecialít, cukroviniek, neodmysliteľného vareného vína či punču, adventného osvetlenia a tradičných vianočných ozdôb a darčekov známa aj bohatým kultúrnym a detským programom. Prostredníctvom domácich i medzinárodných koncertov, vystúpení gospelových zborov či adventnej hre na trúbku na veži zabudnete na predvianočný stres a ponoríte sa do príjemnej vianočnej nálady...

Program:
v skorých ranných hodinách odchod z Bardejova s nástupmi po trase a bezpečnostnými prestávkami po ceste. Ráno príchod do veľkolepej Viedne, nasleduje cca 2,5-hodinová návšteva priestranstva a záhrad zámku Schönbrunn, niekdajšej pýchy Habsburgovcov, kde si v imperiálnej atmosfére môžeme na vianočných trhoch pozrieť a zakúpiť tradičné remeselné výrobky, ručne vyrobené ozdoby na stromček, jasličky a rôzne darčeky z prírodných materiálov. V rámci voľna odporúčame fakultatívne navštíviť zámok, vstup máme zabezpečený, a na zohriatie ochutnať tradičný vianočný punč v originálnej porcelánovej šálke. Tak sa metrom presunieme do historického srdca Viedne, kde nasleduje prehliadka najznámejších pamiatok – Hofburg, Parlament,Burgtheater, Radnica, Stefansdom, Hotel Sacher, Opera,... Počas osobného voľna fakultatívne na výber: návšteva vianočných trhov „Christkindlmarkt“ na Radničnom námestí a „Vianočnej dedinky“ medzi Prírodovedným a Umelecko-historickým múzeom alebo možnosť návštevy jedných z najlepších múzeí sveta, či shopping po Maria-Hilfe-Strasse alebo Kärtner-Strasse. O cca 20.00 hod. odchod späť na SK.

Cena zahŕňa:
dopravu klimatizovaným autobusom, sprievodcovské služby, vstupný poplatok do víkendovej adventnej Viedne, poistenie insolventnosti CK.

V cene nie je zahrnuté:
KCP UNIQA: 1,80 €/os.; LÍSTOK NA METRO: 2,40 €/os., 1,20 €/6 – 15 r. (povinne na mieste); MIESTENKA: 5 €/os.; ZÁMOK SCHÖNNBRUNN s audiosprievodcom v ČJ: Imperial tour: 16 €/os., 14,50 €/štud. 19 – 25 r., 11,50 €/do 18 r., žiaci v skupine 8 € (v prípade záujmu nutnosť zaplatiť vopred!); UMELECKOHISTOR. MÚZEUM: 16 €/os., 12 €/senior a štud. do 25 r., zdarma do 19 r.; PRÍRODOVEDECKÉ MÚZEUM: 12 €/os., 10 €/senior, 7 €/štud. do 27 r., do 19 r. grátis; ALBERTINA: 17,90 €/os., 12,90 €/senior, 11,90 € do 26 r., grátis do 19 r.;

Trasa:
BJ – PO – LE – PP – LM – RK – BB – ZV – NT – TT – BA

Zvoz za príplatok 10 €: KE, MI, HE, VT (pri min. počet 8 osôb z jedného smeru)

Zmena programu a trasy vyhradená. Pre realizáciu zájazdu pri zachovaní ceny je potrebný min. počet 35 platiacich účastníkov. Pre ucelené kolektívy termín a trasa podľa želania.