POZOR - rušíme "kamennú" pobočku, postupne prechádzame na online predaj a predaj cez telefón - 0911/141581. Stále sme tu pre vás - Meníme spôsob - nie prístup.  

Pobaltie - Petrohrad

Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1090948
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

PROGRAM:

1.deň:

Odchod z Prešova v podvečerných hodinách, prejazd Poľskom.

2.deň:

V ranných hodinách zastávka na Hore krížov /Litva/, v dopoludňajších hodinách príchod do Rigy, hlavného mesta Lotyšska. Prehliadka centra mesta: Rižský dóm, skupina historických domov Traja bratia, Švédska brána, Pamätník slobody, Múzeum okupácie Lotyšska. Ubytovanie, nocľah.

3.deň:

Raňajky. Odchod do hlavného mesta Estónska – Tallinnu. Vstup do historického centra Bránou Viru, prehliadka mestského opevnenia, Starého trhoviska, Radničného námestia. Ubytovanie, nocľah.

4.deň:

Raňajky. V ranných hodinách odchod do Petrohradu. Prehliadka mesta autobusom a vyhliadkovou loďou. Vo večerných hodinách ubytovanie, nocľah.

5.deň:

Raňajky. Pokračovanie v prehliadke mesta: Ermitáž, Zimný palác, Petropavlovská pevnosť, Izaakijevský chrám, Petrodvorec. Nocľah.

6.deň:

Raňajky.Pokračovanie v prehliadke Petrohradu: Katarinský palác v Cárskom sele. Vo večerných hodinách odchod do Vilniusu, hlavného mesta Litvy. Nočný tranzit.

7.deň:

Dopoludnia príchod do Vilniusu a prehliadka mesta: katedrála, staré mesto, Gediminasov hrad. Presun na vodný hrad TRAKAI. Ubytovanie a nocľah.

8.deň:

Po raňajkách odchod z Vilniusu. Návrat na do Prešova vo večerných hodinách.

Cena obsahuje:

doprava autobusom
5x ubytovanie s raňajkami
služby sprievodcu CK
poistenie CK proti insolventnosti

Cena neobsahuje:

povinné víza 80€/os.
komplexné cestovné poistenie 2 €/os./deň
vstupy a ďalšie služby mimo programu

CK si v prípade nutnosti vyhradzuje právo zmeny trasy a poradia programu pri zachovaní obsahu zájazdu, prípadne presun metrom alebo iným dopravným prostriedkom počas prehliadky miest. Pre realizáciu zájazdu pri zachovaní ceny zájazdu je nevyhnutných najmenej 40 účastníkov.

Krajiny

Zobraziť všetky »