POZOR - rušíme "kamennú" pobočku, postupne prechádzame na online predaj a predaj cez telefón - 0911/141581. Stále sme tu pre vás - Meníme spôsob - nie prístup.  

Lafodia Sea Resort

dvojlôžková izba Klasik dvojlôžková izba Klasik dvojlôžková izba Klasik dvojlôžková izba Klasik dvojlôžková izba Klasik dvojlôžková izba Klasik dvojlôžková izba Klasik dvojlôžková izba Klasik dvojlôžková izba Klasik dvojlôžková izba Premium SPA a Intimate dvojlôžková izba Premium SPA a Intimate dvojlôžková izba Premium SPA a Intimate dvojlôžková izba Premium SPA a Intimate dvojlôžková izba Premium SPA a Intimate dvojlôžková izba Premium SPA a Intimate comfort suita comfort suita comfort suita comfort suita comfort suita
Destinácia: Chorvátsko, Lopud
Kód zájazdu: 1098870
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Lafodia Sea Resort

TV aromaterapia aqua aerobic, gym bicykle jacuzzi, vírivka kajak, kanoe masáž sauna wellness, spa stolný tenis tenis plážový servis piesočnatá pláž trezor klimatizácia bazén
Vzdialenosť od pláže: 10 m

Hotel Lafodia sa nachádza na pokojnom ostrove Lopud oproti Dubrovniku, kde nejazdia autá. Do centra Dubrovníka vzdialeného 17 km premáva trajekt.

Kúpať a opaľovať sa môžete na jednej z piesočnatých pláží (spolu 1,2 km piesočnatých pláží).

VYBAVENIE: recepcia, výťah, Scarlet Restaurant ponúka mnoho talianskych a medzinárodných špecialít. V a la carte reštaurácii Dalmar Wine&Dine s oknami od podlahy až po strop s panoramatickým výhľadom na more si môžete vybrať z ponuky pokrmov miestnej kuchyne. Za pekného počasia si pokrmy vychutnáte na terase reštaurácie. Pizzeria Itali - pravé talianske chute, používa produkty vyrobené v Taliansku. Z reštaurácie La Baja Grill&Restaurant sa naskytá výhľad na záliv Lopud a ponúka rôzne večerné predstavenia. 3 bary s ponukou rôznych nápojov, v hoteli Lafodia máte k dispozícii priestrannú zasadaciu miestnosť a multimediálne vybavenie, ako aj bezplatné Wi-Fi v celom rezorte.

UBYTOVANIE: Každá izba má balkón s výhľadom na more. Vo všetkých klimatizovaných a moderne zariadených izbách rezortu Lafodia máte k dispozícii papuče, bezplatné toaletné potreby, kreslo a plážové osušky. Využívať môžete satelitnú TV s plochou obrazovkou, telefón, sejf, minibar a pracovný priestor.

Typy izieb:

dvojlôžková izba Klasik - 20 m2, na nižšom poschodí, balkón, orientácia na morskú stranu

dvojlôžková izba Premium SPA - 23 m2na vyššom poschodí,  balkón, orientácia na morskú stranu

dvojlôžková izba Premium Intimate - rezervácia ležadiel na pláži,  fľaša vína pri príchode, 23 m2, na vyššom poschodí, balkón, orientácia na morskú stranu

comfort - 34 m2, pre 4 osoby, rezervácia ležadiel na pláži, balkón, orientácia na morskú stranu


STRAVOVANIE: raňajky alebo polpenzia

Večera sa podáva v hlavnej reštaurácii - večere formou bufetu (nápoje nie sú zahrnuté v cene)
Hosťom sa ponúka možnosť zmeniť svoju reštauráciu na večeru v hoteli s tým, že sa im kredit 15,00 EUR na osobu a deň odráta z účtu v inej  hotelovej reštaurácii.
Výmena reštaurácie by sa mala oznámiť v hoteli najneskôr 24 hodín vopred

ŠPORT A ZÁBAVA:  2 vonkajšie bazény s jedinečným panoramatickým výhľadom, 2 vonkajšie vírivky. Wellness centrum Waterhill Lafodia s panoramatickým výhľadom na more, ktoré nájdete na 7. poschodí. Ponúka saunu s esenciami z citrusových plodov, fínsku saunu, turecký kúpeľ, studené a prúdové sprchy, ľadovú fontánu, bazéniky pre kúpeľ nôh, relaxačnú zónu a súkromný priestor s vírivkou. V ponuke je aj 6 druhov masáží, pri ktorých sa používajú citrusové plody, med, levanduľa, rozmarín, rohovník aj hrozno z miestnych zdrojov ostrova Lopud a soľ zo Stonu.

Požičovňa bicyklov alebo kanoe, na ktorých sa môžete vydať preskúmať prírodné chodníky a piesočné pobrežie. Dajú sa prenajať vodné skútre a malé člny.

Stolný tenis, vodný aerobik, masáže.