POZOR - rušíme "kamennú" pobočku, postupne prechádzame na online predaj a predaj cez telefón - 0911/141581. Stále sme tu pre vás - Meníme spôsob - nie prístup.  

Camping Park Umag

karavan 1++ karavan 1++ karavan 1++ karavan 1++ karavan 1++ karavan 1++ karavan 1++ mobilný dom Model A mobilný dom Model A mobilný dom Model A mobilný dom Model A mobilný dom Model A mobilný dom Model A mobilný dom Model A mobilný dom Model A mobilný dom Model F mobilný dom Model F mobilný dom Model F mobilný dom Model F mobilný dom Model F mobilný dom Model LA mobilný dom Model LA mobilný dom Model LA mobilný dom Model LA mobilný dom Model LA mobilný dom Model LA mobilný dom Model LA mobilný dom Model LA mobilný dom Model S mobilný dom Model S mobilný dom Model S mobilný dom Model S mobilný dom Model S mobilný dom Model S
Destinácia: Chorvátsko, Istria, Umag
Kód zájazdu: 1106048
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Camping Park Umag

domáce zviera chladnička,minibar bicykle gril, ohnisko minigolf diskotéka bedminton potápačské centrum, lekcie potápania jazda na koni volejbal golfové ihrisko stolný tenis tenis detské ihrisko vodné športy na pláži animačný program klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 7 km
Rodinné táborenie na Istrii.

Štvorhviezdičkový kemp má čo ponúknuť pre všetky vekové kategórie: pirátsku loď v bazéne, tenisové kurty, betónovú a štrkovo - kamennú pláž a  bazén. Pre štvornohých priateľov sú k dispozícii oddelené zóny a súkromná plážová časť, takže sa môžu ochladiť a užívať si more. Plážová promenáda priamo pri mori pozýva na romantické večerné prechádzky alebo ranné bicyklovanie. Umag sa nachádza v blízkosti komplexu a ponúka niekoľko pekných atrakcií a možností výletov.

Štrkovo skalnaté pobrežie, lagúny, 3 kilometrová piesočná promenáda, plavecký bazén s vodopádmi, pirátska loď.
VYBAVENIE:
Reštaurácie, bary, nákupné stánky, supermarket, stánok s ovocím a zeleninou, kiosk, ambulancie, sprcha pre psíkov, miesto na grilovanie, vhodné pre osoby s postihnutím, internet, W-LAN za poplatok, Hotspot na recepcii / v bare.
UBYTOVANIE:
Karavan Model 1++ - 14,3 m2 obytnej plochy
Komfortný karavan, ktorý je vybavený klimatizáciou, je luxusnou verziou našich karavanov a ponúka manželskú posteľ, 3 lôžkovú posch. posteľ, kuchynský kút s riadom na varenie a jedáleň a veľkú chladničku. Nájdete tu tiež kúpeľňu s vstavaným umývadlom a vstavanú, vyprázdnenú kempovú toaletu. V markíze o veľkosti 11m2 je k dispozícii ďalší priestor.
Kempovací stôl, 5 stoličiek a 1 slnečník
Max. obsadenie - 2 dospelí, 3 deti

Mobilný dom Model A –  24 m2 obytnej plochy
Priestranné a plne vybavené štandardné mobilné domy ponúkajú 2 oddelené spálne (1 manželská posteľ, 2 samostatné postele a 1 malá posteľ na posch.), obývací priestor s pohodlným posedením, ktorý možno premeniť na ďalší priestor na spanie, jedálenský stôl a kuchyňu (kuchynská linka so sporákom /plyn alebo elektrina/, s chladničkou), vlastnú kúpeľňu so sprchou a WC. Terasa je malá oáza relaxu. Elektrické pripojenie so zásuvkami. Väčšinou s TV.
Krytá terasa, tieň
Kempovací stôl, 6 stoličiek a 1 slnečník
Max. obsadenie - 4 dospelí, 2 deti

Mobilný dom Model F –  30 m2 obytnej plochy
Priestranné, klimatizované a plne vybavené komfortné mobilné domy ponúkajú 2 oddelené spálne (1 manželská posteľ, 2 samostatné postele a 1 malá posteľ na posch.), obývací priestor s pohodlným posedením, ktorý možno premeniť na ďalší priestor na spanie, jedálenský stôl a kuchyňu, chladničku, 2x vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a toaletou a jedinečná terasa -  malá oáza relaxácie.
Krytá terasa, kempovací stôl, 6 stoličiek a 1 slnečník
Max. obsadenie - 4 dospelí, 2 deti

Mobilný dom Model LA –  34,4 m2 obytnej plochy
Priestranné, klimatizované a plne vybavené komfortné mobilné domy ponúkajú 3 oddelené spálne (1 manželská posteľ, 4 samostatné postele), obývací priestor s pohodlným posedením, jedálenský stôl a kuchyňu s umývačkou riadu a mikrovlnkou, chladničku, vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a toaletou + 1 toaleta a jedinečná terasa -  malá oáza relaxácie.
Krytá terasa, kempovací stôl, 6 stoličiek a 1 slnečník
Max. obsadenie – 6 dospelích

Mobilný dom Model S –  40 m2 obytnej plochy
Priestranné, klimatizované a plne vybavené komfortné mobilné domy ponúkajú 2 oddelené spálne (1 manželská posteľ, 2 samostatné postele), obývací priestor s pohodlným posedením, jedálenský stôl a kuchyňu s umývačkou riadu a mikrovlnkou, chladničku, vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom (fén) a toaletou a vírivkou. Jedinečná terasa -  malá oáza relaxácie.
Krytá terasa, kempovací stôl, 4 stoličky a 1 slnečník
Max. obsadenie – 4 dospelí

ŠPORT A ZÁBAVA:
Minigolf, tenis, stolný tenis, plážový volejbal, vodné športy, vodné skútre, požičovňa bicyklov, požičovňa klzáku, jogging a turistické trasy, badminton, Boca, športové kurzy, škola potápania, detské ihriská, strelnica, zábavný park, animačné programy pre deti (jún-september), jazda na koni (12km), golf (10km), diskotéka (2 km)

Okolie: Mesto Umag (9km), Aréna Pula, Národný park Brioni, Grotta Baredine, Terst(50km), Novigrad(7km)