POZOR - rušíme "kamennú" pobočku, postupne prechádzame na online predaj a predaj cez telefón - 0911/141581. Stále sme tu pre vás - Meníme spôsob - nie prístup.  

Južná Afrika, Zimbabwe, Botswana

Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1121618
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy
Exotika
Safari

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

Navštívte s nami Afriku a zažite neopakovateľné zážitky z nedotknutej prírody, nádherných divokých zvierat a spoznajte kultúru starých afrických kmeňov a to všetko s miestnymi sprievodcami a slovenským sprievodcom počas celého zájazdu. Počas zájazdu navštivite Juhoafrickú republiku, Zimbabwe a Botswanu.


Program:

1.deň ODLET Z VIEDNE

Podvečerný odlet z Viedne do Kapského mesta


2.deň KAPSKÉ MESTO

Po prílete do Kapského mesta nás bude čakať náš osvedčený miestny sprievodca a zoberie nás do jedného z najkrajších miest sveta, ktorého úžasná poloha medzi modrým oceánom a obrovskou Stolovou horou, svahmi porastenými vínnou révou, evokujú raj na zemi. Lanovkou sa vydáme na vyhliadku, kde si vychutnáte výhľady na Robben island, kde bol 18 rokov väznený Nelson Mandela a zároveň aj výhľady na Leviu hlavu, Diablov vrchol a 12 apoštolov na juhu. Ubytovanie v Kapskom Meste hotel Protea Marriot Sea point 3*.


3.deň KAPSKÉ MESTO

Ráno sa vydáme po pobreží a po jednej z najkrajších ciest sveta – slávnej Chapman´s peak drive až prídeme k absolútnemu juhu kontinentu – parku Mysu dobrej nádeje, kde v roku 1488 pristál Bartolomeo Diaz. Po ceste späť do Kapského mesta sa zastavíme v kolónii tučniakov, kde budete mať možnosť vidieť tieto krásne tvory z blízka, žeby sem prišli až z Antarktídy? Ubytovanie v Kapskom Meste hotel Protea Marriot Sea point 3*.


4.deň KAPSKÉ MESTO – STELLENBOSCH

Presun do miest Stellenbosch a Franschhoek, ktoré sú známe svojou vinárskou históriou, a tak po prehliadke najvýznamnejších pamiatok, budete mať možnosť ochutnať najlepšie vína z tejto oblasti. Ubytovanie v Kapskom Meste hotel Protea Marriot Sea point 3*.


5.deň ZIMBABWE – VICTORIA FALLS

Dnes letíme na sever s krátkym prestupom v Johannesburgu a čaká nás nádherné Zimbabwe a úžasné vodopády Victoria Falls. Po prílete zažijete oddychovú plavbu na rieke Zambezi, kde budete mať príležitosť vidieť rôzne zvieratá ako hrochy, slony a ďalšie zvieratá. Ubytovanie Elephant Hills resort 4*.


6.deň ZIMBABWE - VICTORIA FALLS

Celý deň prežijem pri vodopádoch, počas ktorého budete môcť absolvovať fakultatívne rafting, dať si let helikoptérou ponad vodopády, alebo skočiť z mosta bungee jumping priamo do rieky, prípadne sa ísť sa pozrieť na zambijskú stranu vodopádov. V okolí nájdete množstvo obchodíkov so suvenýrmi. Večer sa presunieme na tradičnú africkú show s večerou - Boma, kde budete mať možnosť vidieť pravé africké tance a ochutnať jedinečné jedlá. Ubytovanie Elephant Hills resort 4*.


7.deň BOTSWANA – NARODNÝ PARK CHOBE - SAFARI

Presunieme sa kúsok do Botswany a zažijete celodenné safari v štýlových džípoch a na lodi na brehu rieky Chobe v národnom parku, ktorý patrí medzi desať najkrajších parkov sveta. Uvidíte hrochy, levy, krokodíly a najmä slony, ktoré budú všade okolo Vás. Ubytovanie Elephant Hills resort 4*.


8.deň PRELET DO JOHANNESBURGU - SUN CITY

V dopoludňajších preletíme zo Zimbabwe do Johannesburgu a následne sa presunieme do Sun City – prázdninového letoviska v Juhoafrickej republike,ktoré v roku 1979 založil milionár Solomon Kerzner na území nezávislého bantustanu, keďže tu neplatiliy juhoafrické zákony zakazujúce hazardné hry. Nachádza sa tu množstvo kasín, luxusné hotely a Vy budete ubytovaní v luxusnom hoteli Palace of the Lost city, ktoré je známe aj z filmu „Blended“ s Adamom Sandlerom a Drew Barrymore. Ubytovanie v 4* hoteli resp. 5* The Palace of the Lost city hotel.


9.deň SUN CITY – PALACE OF THE LOST CITY

Užívajte všetky výhody luxusného hotela The Palace of the Lost city s bazénmi, prípadne zájdite ešte na safari do neďalekého národného parku Pilanesberg, alebo len užívajte posledné chvíle v Afrike. Ubytovanie v 4* hoteli resp. 5* The Palace of the Lost city hotel.


10.deň SUN CITY – PALACE OF THE LOST CITY

Užívajte všetky výhody luxusného hotela The Palace of the Lost city s bazénmi, prípadne zájdite ešte na safari do neďalekého národného parku Pilanesberg, alebo len užívajte posledné chvíle v Afrike. Ubytovanie v 4* hoteli resp. 5* The Palace of the Lost city hotel.


11.deň ODLET DO VIEDNE

V dopoludňajších hodinách osobné voľno v luxusnom hoteli The Palace of the Lost city a popoludní odlet do Viedne


12.deň PRÍLET DO VIEDNE

Prilet do Viedne v dopoludňajších hodinách


CENA ZAHŔŇA:

medzinárodnú letenku vrátane leteckých, bezpečnostných a palivových poplatkov letenka Kapské mesto – Victoria Falls/ Zimbabwe/ letenka Victoria Falls – Johannesburg 3 x ubytovanie v dvojlôžkových izbách s raňajkami v min. 3* hoteloch v Kapskom Meste, 3x v 4*hoteli v Zimbabwe a 3x v Sun City v 4* resp. 5* The Palace of the Lost city hotel preprava a vstupy do všetkých atrakcií v rámci itineráru a ochutnávky vína v Rickety Bridge plavba na rieke Zambezi v Zimbabwe, plavba na rieke Chobe v Botswane, safari v džípoch v Botswane spojené s tradičným obedom, tradičnú večeru Boma pri Victoria falls miestny sprievodcovia podľa itineráru slovenský sprievodca počas celého zájazdu všetky prepravy programe


PRÍPLATKY:

jednolôžková izba – 590€ 5*hotel The Palace of the Lost city v Sun city – 200€, aktivity mimo hotela v Sun City/ safari, let balónom, atď./ helikoptéra, rafting a podobné v prípade záujmu cestovné poistenie, víza

Krajiny

Zobraziť všetky »