POZOR - rušíme "kamennú" pobočku, postupne prechádzame na online predaj a predaj cez telefón - 0911/141581. Stále sme tu pre vás - Meníme spôsob - nie prístup.  

Camping Čikat

MD Model N premium MD Model N premium MD Model N premium MD Model N premium MD Model N premium MD Model N premium MD Model A+premium MD Model A+premium MD Model A+premium MD Model A+premium MD Model A+premium MD Model D premium MD Model D premium MD Model D premium MD Model D premium MD Model D premium Karavan Model 2+ Karavan Model 2+ Karavan Model 2+ Karavan Model 2+ Karavan Model 2+ MD Model I MD Model I MD Model I MD Model I MD Model I
Destinácia: Chorvátsko, Lošinj, Mali Lošinj
Kód zájazdu: 1176760
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Kempovanie

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Camping Čikat

domáce zviera bezbariérový prístup bicykle minigolf potápačské centrum, lekcie potápania windsurfing, surf jazda na koni masáž futbal bazén morská voda stolný tenis tenis detské ihrisko tobogan, šmýkačka aquapark internet, WiFi bazén
Vzdialenosť od centra: 2 km

Kemping Čikat sa nachádza v malebnej zátoke s rovnakým názvom a je obklopený hustým borovicovým lesom. Perfektné miesto pre rodinnú dovolenku.

V kempingu a v bezprostrednom okolí je k dispozícii široká škála športov a zábavy pre všetky generácie: futbal, minigolf, škola surfovania a potápania, prenájom bicyklov, tenis, stolný tenis, kone, masáže. 

V objekte je bufet, supermarket, obchodík so suvenírmi, reštaurácia, doktor. Skalnatá pláž sa rozprestiera po celej dĺžke komplexu s tromi kamienkovými plážami. Kemping má vlastný aquapark so šmýkačkami a bazénmi naplnenými morskou vodou, detské ihrisko, aby si deti prišli na svoje.

Bezbariérový prístup s výťahom k pláži. Mobilný dom model D je bezbariérový. Wi Fi zdarma, psíci majú k dispozícii svoju pláž a sprchy.

Mobilný dom Model N premium –  34,5 m2 obytnej plochy
Klimatizované, plne vybavené komfortné mobilné domy ponúkajú 2 manželské postele, poschodovú posteľ, obývací priestor s pohodlným posedením, jedálenský stôl a kuchyňu s umývačkou riadu a mikrovlnkou, chladničku, vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom (fén) a toaletou.

Jedinečná terasa -  malá oáza relaxácie. Krytá terasa, kempovací stôl, 6 stoličiek a 1 slnečník
Max. obsadenie – 4 dospelí + 2 deti

Mobilný dom Model A+premium –  24 m2 obytnej plochy
Priestranné, klimatizované a plne vybavené mobilné domy ponúkajú 2 oddelené spálne (1 manželská posteľ, 2 samostatné postele a 1 malá posteľ na posch.), obývací priestor s pohodlným posedením, ktorý možno premeniť na ďalší priestor na spanie, jedálenský stôl a kuchyňu (kuchynská linka so sporákom /plyn alebo elektrina/, s chladničkou, umývačkou riadu a mikrovlnkou), vlastnú kúpeľňu (fén) so sprchou a WC. Terasa je malá oáza relaxu. Elektrické pripojenie so zásuvkami. Väčšinou s TV.
Krytá terasa, tieň, kempovací stôl, 6 stoličiek a 1 slnečník
Max. obsadenie - 4 dospelí + 2 deti  

Mobilný dom Model D premium –  33,2 m2 obytnej plochy
Klimatizované, plne vybavené komfortné mobilné domy ponúkajú 1 manželskú posteľ, 2 jednolôžka, rozťahovacie sedenie, obývací priestor s pohodlným posedením, kuchyňu s umývačkou riadu a mikrovlnkou, chladničku, vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom (fén) a toaletou.
Jedinečná terasa -  malá oáza relaxácie.
Krytá terasa, kempovací stôl, 6 stoličiek a 1 slnečník
Max. obsadenie – 4 dospelí + 2 deti

Karavan Model 2+ - 12,9 m2 obytnej plochy
Komfortný karavan, ktorý je vybavený klimatizáciou, ponúka manželskú posteľ, poschodovú posteľ, kuchynský kút s riadom na varenie a jedáleň a veľkú chladničku. Nájdete tu tiež kúpeľňu s vstavaným umývadlom. V markíze o veľkosti 11m2 je k dispozícii ďalší priestor.
Kempovací stôl, 5 stoličiek a 1 slnečník
Max. obsadenie - 4 dospelí, 1 dieťa

Mobilný dom Model I –  32 m2 obytnej plochy
Priestranné, klimatizované a plne vybavené komfortné mobilné domy ponúkajú 3 oddelené spálne (1 manželská posteľ, 2x 2 samostatné postele), obývací priestor s pohodlným posedením, jedálenský stôl a kuchyňu s umývačkou riadu a mikrovlnkou, chladničku, vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom (fén) a samostatná toaleta,  jedinečná terasa -  malá oáza relaxácie. Elektrické pripojenie so zásuvkami.
Krytá terasa, kempovací stôl, 6 stoličiek a 1 slnečník
Max. obsadenie – 6 dospelích