POZOR - rušíme "kamennú" pobočku, postupne prechádzame na online predaj a predaj cez telefón - 0911/141581. Stále sme tu pre vás - Meníme spôsob - nie prístup.  

Adventná Budapešť

Destinácia: Maďarsko, Budapešť
Kód zájazdu: 1206627
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy
Jednodňové zájazdy
Advent

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

,,Kráľovná na Dunaji“

1- DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD
Vianočné trhy na Vörösmártyho námestí určite patria k najlepším v Európe. Drevený Betlehem, adventný kalendár na dome Gerbeaud, špeciálne pripravený program, vyše sto stánkov s originálnymi remeselnými výrobkami, neodolateľne voňajúcimi koláčmi, tradičnými langošmi, grilovanými mäsovými špecialitami či kvalitnými sudovými vínami každoročne prilákajú tisíce domácich obyvateľov aj zahraničných návštevníkov.

PROGRAM:
Odchod z Prešova v skorých ranných hodinách. Príchod do Budapešti, jednej z najkrajších metropol Európy. Pozrieme si námestie Hrdinov, navštívime Baziliku sv. Štefana - najväčší kostol v Budapešti. Najslávnejším „Reťazovým mostom„ prejdeme do Budína, kde si prezrieme nádvoria Kráľovského paláca, Matyášov chrám. Hneď za ním sa Vám naskytne nádherný výhľad na celú Budapešť z Rybárskej Bašty. Veľkým zážitkom pre Vás bude návšteva vianočných trhov, kde si môžete pochutnať na varenom víne, trdelníkoch, langošoch a perníkoch, obdivovať umelecké a remeselné výrobky, sklo, keramiku, suveníry, darčeky a vychutnať vianočnú atmosféru Budapešti s typickými vianočnými stánkami na Vörösmartyho námestí. A to všetko s bohatým doprovodným programom rôznych vystúpení /tanečné súbory, ľudové orchestre, drevený betlehem/. Voľný program. Návrat na Slovensko vo večerných hodinách.
 
Cena obsahuje:      

- autobusová doprava
- služby sprievodcu CK

Nepovinný príplatok:

- komplexné cestovné poistenie 2,50 €/os./deň

- vstupy do  pamiatok a múzeí

CK si v prípade nutnosti vyhradzuje právo zmeny trasy a poradia programu pri zachovaní obsahu zájazdu, prípadne presun metrom alebo iným dopravným prostriedkom počas prehliadky miest. Pre realizáciu zájazdu pri zachovaní ceny zájazdu je nevyhnutných najmenej 40 účastníkov.

Budapešť