POZOR - rušíme "kamennú" pobočku, postupne prechádzame na online predaj a predaj cez telefón - 0911/141581. Stále sme tu pre vás - Meníme spôsob - nie prístup.  

Hotel Manora

Destinácia: Chorvátsko, Lošinj, Nerezine
Kód zájazdu: 1056339
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Hotel Manora

TV domáce zviera bicykle potápačské centrum, lekcie potápania masáž sauna detské ihrisko vodné športy na pláži štrková pláž fitness centrum internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 50 m
Vzdialenosť od pláže: 400 m

Rodinný hotel Manora leží na úpätí hory Osoršćica, 400 m od nádhernej štrkopieskovej pláže v turistickom stredisku Nerezine.

Hotel kladie dôraz na pohodlie a spokojnosť svojich hostí. Iba 22 izieb poskytuje takmer rodinnú pohodu a komfort. Hotelové izby majú krásny výhľad na more alebo pohorie. Vďaka priaznivému počasiu na ostrove je toto ideálne miesto aj pre aktívnu dovolenku – bicyklovanie, prechádzky pri mori, lezenie na pohorie Osoršćica, potápanie

VYBAVENIE: hotelová reštaurácia, aperitív bar, Wi-Fi v celom hoteli zdarma, parkovanie pre každú izbu.

UBYTOVANIE: priestranné klimatizované izby o ploche 25 m2 sú vybavené minibarom, smart TV, WI-Fi a čajovou kanvicou.

STRAVOVANIE: formou raňajok alebo polpenzie v hotelovej reštaurácii z biopotravín. Jedlá sú z domácich surovín – zelenina z vlastnej produkcie, vždy čerstvé ryby, jahňacina, a k tomu patria najlepšie chorvátske vína.

ŠPORT A ZÁBAVA: vonkajší bazén s terasou, sauna, masáže, fitnes, bezplatné zapožičanie horských bicyklov, možnosť prenajatia skútra, štvorkolky, alebo motorového člna, škola plachtenia aj pre deti. O deti je postarané v herni alebo v telocvični.