POZOR - rušíme "kamennú" pobočku, postupne prechádzame na online predaj a predaj cez telefón - 0911/141581. Stále sme tu pre vás - Meníme spôsob - nie prístup.  

ZYA Regina Resort & Aqua Park Hurghada

Destinácia: Egypt, Hurghada
Kód zájazdu: 1278886
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Potápanie
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

ZYA Regina Resort & Aqua Park Hurghada

TV práčovňa, čistiareň práčovňa, čistiareň chladnička,minibar lekárska služba bowling salón krásy kaderníctvo kaderníctvo jacuzzi, vírivka squash potápačské centrum, lekcie potápania biliard biliard masáž masáž volejbal turecké kúpele, hammam sauna wellness, spa aerobik tenis detské ihrisko tobogan, šmýkačka stráženie detí miniklub detský kútik detský bazén vodné športy na pláži plážový servis bar na pláži piesočnatá pláž fitness centrum trezor večerný program animačný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 0 m
Vzdialenosť od letiska: 10 km
Vzdialenosť od pláže: 0 m
Hotel Vás zaujme najmä svojou výbornou polohou, vďaka ktorej sa pešou chôdzou za pár minút dostanete priamo do centra mesta Hurghada. Ak túžite po dovolenke spojenej s nakupovaním a prechádzkami, tak tento hotel, ktorý odporúčame najmä pre menej náročných klientov, bude pre Vás tá správna voľba.

Poloha:

Hotel je postavený priamo na pobreží Červeného mora a zároveň aj v bezprostrednej blízkosti centra Sakkala v letovisku Hurghada. Nájdete tam množstvom barov, kaviarní, reštaurácií a nákupných možností. Hotel nachádza na známej ulici Sheraton Road. Od medzinárodného letiska v Hurghade je vziadelný 10 km.


Vybavenie:

4- poschodová hlavná budova,  5 vedľajších budov, bungalovy, 417 izieb, recepcia, 2 výťahy, hlavná reštaurácia, 2 a´la carte reštaurácie (talianska, BBQ), 3 bary, amfiteáter, 2 vonkajšie bazény, detský bazén, tobogany, ležadlá a slnečníky pri bazéne, detské ihrisko, miniklub (4 - 12 r.), soft animácie, večerný progaram, squash, šípky, stolný tenis, fitnes, aerobik, aquagymnastika, plážový volejbal. Za poplatok: SPA centrum, turecké kúpele, parná miestnosť, masáže, sauna, jacuzzi, skrášľovacie procedúry, WiFi, tenisový kurt a lekcie tenisu, biliard, kaderníctvo, práčovňa, obchody, lekár, babysitting.


Ubytovanie:

2- lôžkové štandardné izby s možnosťou 2 prísteliek (33 m2), za deti sú v tomto hoteli považované osoby mladšie ako 14 r., štandardné izby v bungalovoch (36 m2 max. 2+2), superior izby (40 m2 max. 2+2), deluxe izby beach front (pri pláži, 37 m2, max. 2+2), klimatizácia, kúpeľňa, sprcha/vaňa, sušič na vlasy, TV, trezor, set na kávu a čaj, balkón/terasa. Za poplatok: WiFi, minibar, roomservice.


Stravovanie:

All inclusive formou bufetu, raňajky, neskoré raňajky, obedy, večere, snack 15:00- 17:00, káva, čaj, koláčiky 17:00 - 18:30, bar pri bazéne, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje 10:00 - 24:00. Za poplatok: a´la carte reštaurácie (rezervácia nutná vopred), importované nápoje. Podrobný rozpis all inclusive služieb dostanete na recepcii pri ubytovaní.


Pláž:

Hotel sa nachádza priamo na piesočnatej pláži s pozvoľným vstupom do mora. Plážový servis ako ležadlá, slnečníky, matrace, osušky a bar na pláži sú k dispozícii zadarmo. Vodné športy na pláži a škola potápania sú za poplatok.


Výlety:
Orientačná ponuka výletov v Egypte - TU

Dostupné výlety