POZOR - rušíme "kamennú" pobočku, postupne prechádzame na online predaj a predaj cez telefón - 0911/141581. Stále sme tu pre vás - Meníme spôsob - nie prístup.  

Francúzska Polynézia (Tahiti, Moorea, Bora Bora,Raitaea)

/uploads/cover_foto/borabora_cover.jpg Foto: BUBO - Martin Lipinský Foto: BUBO - archív Foto: BUBO - Martin Lipinský Foto: BUBO - Martin Lipinský Foto: BUBO - Robert Taraba Foto: BUBO - Robert Taraba Foto: BUBO - Robert Taraba Foto: BUBO - Robert Taraba Foto: BUBO - Robert Taraba Foto: BUBO - Robert Taraba Foto: BUBO - Robert Taraba Foto: BUBO - Robert Taraba Foto: BUBO - Martin Lipinský Foto: BUBO - archív Doprajte si finálny luxus. Rezort na konci sveta, ktorý patrí medzi to najlepšie čo renomovaná sieť Doprajte si finálny luxus. Rezort na konci sveta, ktorý patrí medzi to najlepšie čo renomovaná sieť Doprajte si finálny luxus. Rezort na konci sveta, ktorý patrí medzi to najlepšie čo renomovaná sieť Doprajte si finálny luxus. Rezort na konci sveta, ktorý patrí medzi to najlepšie čo renomovaná sieť Doprajte si finálny luxus. Rezort na konci sveta, ktorý patrí medzi to najlepšie čo renomovaná sieť Doprajte si finálny luxus. Rezort na konci sveta, ktorý patrí medzi to najlepšie čo renomovaná sieť Doprajte si finálny luxus. Rezort na konci sveta, ktorý patrí medzi to najlepšie čo renomovaná sieť Doprajte si finálny luxus. Rezort na konci sveta, ktorý patrí medzi to najlepšie čo renomovaná sieť foto: Robert TARABA – BUBO foto: Martin ŠIMKO – BUBO foto: archív BUBO foto: archív BUBO foto: archív BUBO foto: archív BUBO Každý jeden let je tu zážitkom. Veď sa len pozrite dole. foto: Robert TARABA – BUBO
Destinácia: Francúzska Polynézia (Francúzsko)
Kód zájazdu: 1307884
Cena od: 5 830 €
Príplatky od: 806 €
Poznávacie zájazdy
Exotika
Pobytovo-poznávacie

Výber termínu

07.06.2024 13 dní First Minute 5 930 € +806 € odlet: Viedeň letecká
09.08.2024 13 dní First Minute 5 830 € +806 € odlet: Viedeň letecká
01.11.2024 13 dní First Minute 5 930 € +806 € odlet: Viedeň letecká
04.04.2025 13 dní First Minute 5 930 € +806 € odlet: Viedeň letecká
25.04.2025 13 dní First Minute 5 930 € +806 € odlet: Viedeň letecká
09.05.2025 13 dní First Minute 5 930 € +806 € odlet: Viedeň letecká

Popis zájazdu

Veľkolepá cesta na opačný koniec sveta na maličké ostrovy uprostred Tichého oceánu. Nazrieme do polynézskej kultúry a poznávanie Francúzskej Polynézie zakončíme na plážach Bora Bora. Zaborte nohy do bieleho piesku, hýčkajte sa slnkom a oddychujte.

1. deň:
Odlet na kraj sveta. Prelet ponad Island, Grónsko, Kanadu až na pobrežie Tichého oceánu. Z mesta anjelov budeme pokračovať až do Francúzskej Polynézie a hlavného mesta Papeete. Náročnejším odporúčame let v business class.

2. deň:
Prílet na Tahiti a tropický raj v Papeete. Aklimatizácia na časový posun a prehliadka duchovného aj politického centra celej Polynézie. Papeete je známe svojimi vzácnymi čiernymi perlami ( žiaden súvis s Jackom!) Zložíme sa v našom hoteli, vyskúšame náš prvý Tahiti drink. Spoľahlivý miestny sprievodca a CK sprievodca sa postarajú o skvelú prehliadku Papeete a množstvo zážitkov. Začneme miestnym trhom, kde dominuje vôňa čerstvého tropického ovocia, pokračujeme do Parc Bouganville, sadneme si pod banyán a pri pohľade na radnicu Papeete si povieme niečo o francúzskej koloniálnej architektúre. Ak veľa cestujete tak budova Vám pripomína budovy v malijskom Ségou. Budova národného zhromaždenia, prezidentský palác a katedrála Notre Dame Papeete. Alebo nakuknite do protestantského kostola Pafio a započúvajte sa do spevu? Oddýchneme si na promenáde a spravíme selfíčka na námestí To´Ata a Vaiete. Papeete je živým srdcom Tahiti s množstvom reštaurácií, pláží a barov.

3. deň:
Ráno sa preplavíme na ďalší ostrov. Moorea. Menší ale krásny sused veľkého Tahiti. Náš výlet je skvelým mixom prírody a kultúry ostrova. Mooreu si prejdeme okolo nádherných zátok Cook a Opunohu. Vychutnajte si moment a zadívajte sa kokosové palmy, ktoré sa dotýkajú tyrkysového oceánu a maličké domčeky ( fare), ktoré lemujú cestu. vyhliadka Belvedere a kráter vulkánu. Ste na mieste, kde sa točil slávny film vzbura na lodi Bounty. Povieme si viac o archeologických nálezoch, bujnej vegetácii a nakukneme aj na tabu miesta. V miestnych záhradách ochutnáme tropický džem a výlet zakončíme v známej fabrike Rotui kde ochutnáte čerstvý džús a alkohol produkovaný na ostrove. Poobedie máte len pre seba. Užívajte si pokoj na ostrove, vyskúšajte oceán alebo si požičajte e-bike a obehnite tento maličký ostrov. Kedysi tu CK bežalo maratón a dnes si to v ľahšej forme môžete vyskúšať vy.

4. deň:
Pokračujeme v našom krásnom zájazde a pred nami je ďalší ostrov. Raiatea, ktorá bola kedysi známa ako Havai’i Nui. Kedysi dávno to bola práve Raiatea, kde polynézska kultúra prekvitala. Ostrov bol domovom navigátorov, ktorí objavovovali južný Pacifik. Od Havaja po Novú Kaledóniu, cez Pitcairny až po Veľkonočný ostrov, Tichý oceán bol ich pomysleným pieskoviskom. Divoký, tajomný ostrov, iný ako všetko ostatné ktoré ste videli. Všetko sa spája v kráľovskom marae Taputapuatea, ktoré je súčasťou svetového dedičstva UNESCO. Tento veľký ostrov, ktorému dominuje hora Tefatoaiti si dokonale pozrieme a zajtra nás čaká posledné zastavenie. Bora Bora.

5. deň:
Náš posledný ostrov má prezývku "Perla Pacifiku" a volá sa Bora Bora. Samotný ostrov je dávno vyhasnutou sopkou, ktorá je už čiastočne ponorená pod vodu a obkolesujú ho pieskové bariéry známe ako motu. Ostrovná lagúna je takmer úplne uzatvorená a je niečím ako gigantickým prírodným akváriom. Farby lagúny sa neustále menia podľa a nad lagúnou bdie emeraldovo zelená hora s exotickým názvom Otemanu. Po prílete sa presunieme do hotela podľa Vášho výberu a potom si už len budete užívať teplú vodu lagúny na Bora Bora. Krajina legiend sa tu zmenila na romantickú destináciu a všetky klišé, ktoré ste počuli sú pravdivé. Takže vitajte v raji raja!

6. deň:
Relax na Bora Bora v nádhernom prostredí, pláže s jemným pieskom. Takto ste si predstavovali raj?

7. deň:
Relax na Bora Bora v nádhernom prostredí, pláže s jemným pieskom. Takto ste si predstavovali raj?

8. deň:
Relax na Bora Bora v nádhernom prostredí, pláže s jemným pieskom. Takto ste si predstavovali raj?

9. deň:
Relax na Bora Bora v nádhernom prostredí, pláže s jemným pieskom. Takto ste si predstavovali raj?

10. deň:
Relax na Bora Bora v nádhernom prostredí, pláže s jemným pieskom. Takto ste si predstavovali raj?

11. deň:
Posledné kúpanie, check out a odlet do Papeete, odkiaľ pokračujeme domov.

12. deň:
Dlhý let domov.

13. deň:
Prílet.