POZOR - rušíme "kamennú" pobočku, postupne prechádzame na online predaj a predaj cez telefón - 0911/141581. Stále sme tu pre vás - Meníme spôsob - nie prístup.  

Trefflingské vodopády

Tefflingské vodopády, poznávacie zájazdy, Rakúsko Tefflingské vodopády, poznávacie zájazdy, Rakúsko Tefflingské vodopády, poznávacie zájazdy, Rakúsko Tefflingské vodopády, poznávacie zájazdy, Rakúsko Tefflingské vodopády, poznávacie zájazdy, Rakúsko
Destinácia: Rakúsko, Korutánsko, Treffling
Kód zájazdu: 1322272
Cena od: 50 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Jednodňové zájazdy

Výber termínu

23.06.2024 1 deň First Minute 50 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Úvod:
1-dňový zájazd

Úvod:
Aj Rakúsko má svoj Grand Canyon vo Viedenských Alpách, avšak sa môže popýšiť s tiesňavou Treffling, ktorou sa valí zurčiaci vodopád. Vydajte sa na prírodnú turistiku po viac ako storočnom chodníku, kde na vás budú číhať tie najkrajšie a najromantickejšie kúsky prírody Dolného Rakúska.


Program 1. deň:
Odchod zo Slovenska v ranných hodinách (z Bratislavy o 07:30 h) do Viedenských Álp, do oblasti známej ako Grand Canyon. Naša trasa povedie tiesňavou Treffling, ktorou sa kaskádovito valí úchvatný vodopád a popri divokom potoku Trefflingbach,  padajúcom cez niekoľko poschodí do hĺbky 120 m. Turistický okruh vytvorený už pred 110 rokmi je jedným z najkrajších a najromantickejších v Dolnom Rakúsku. Nádherná 100 m dlhá roklina Toreck, najužšie miesto toku Erlaufu nazývané Tormäuen a prekrásny les okolo rieky očaria každého milovníka prírody. Za pozornosť stoja aj rôzne mostné konštrukcie nad vodopádom. Stredne náročná túra na trase chatová osada Puchenstuben – vodopád Trefflingfall – salaš Hochbärneck – Puchenstuben trvá približne 3 – 4 hodiny. Návrat na Slovensko vo večerných hodinách (cca o 20:15 h).


Poznámka:
Zmena programu vyhradená.


Celková cena zahŕňa:
Dopravu luxusným autokarom. Sprievodcu CK.

Celková cena nezahŕňa:
Doplatok za miestenku. Cestovné poistenie.

Doprava:
Autokar.


Treffling