POZOR - rušíme "kamennú" pobočku, postupne prechádzame na online predaj a predaj cez telefón - 0911/141581. Stále sme tu pre vás - Meníme spôsob - nie prístup.  

Ötschergraben - Grand Canyon Viedenských Álp

Otschergraben, poznávací zájazd, Rakúsko Otschergraben, poznávací zájazd, Rakúsko Otschergraben, poznávací zájazd, Rakúsko Otschergraben, poznávací zájazd, Rakúsko Otschergraben, poznávací zájazd, Rakúsko
Destinácia: Rakúsko, Dolné Rakúsko, Erlaufboden
Kód zájazdu: 1322275
Cena od: 54 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Jednodňové zájazdy

Výber termínu

15.06.2024 1 deň First Minute 54 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Úvod:
1-dňový zájazd

Úvod:
Pešia túra jednou z najkrajších roklín v strednej Európe z dedinky Erlauboden s krásnymi scenériami. Prechádzka vyžaduje dobrú kondíciu, keďže vedie množstvom mostíkov a visutých drevených lávok a popri impozantnom vodopáde až do dedinky Wienerbruck.


Program 1. deň:
Odchod zo Slovenska v skorých ranných hodinách (z Bratislavy o 05:30 h) Po cca 3,5 hodinách jazdy príchod do dedinky Erlaufboden. Tu sa vydáme sa na pešiu túru jednou z najkrajších roklín v strednej Európe, prezývanej rakúsky Grand Canyon. Rozoklané skaliská, smaragdová rieka, dravé vodopády padajúce z výšky niekoľkých desiatok metrov pod mohutnou stenou takmer dvojtisícovej hory Ötscher vytvárajú krásne scenérie. Roklina je sprístupnená upravenými turistickými chodníkmi s množstvom mostíkov a visutých drevených lávok, treba však počítať aj s miestami nespevneným, resp. mokrým terénom. Stredne náročná, asi 5-hodinová túra nás povedie popri riečke Erlauf k priehrade a vodnej elektrárni Stierwachsboden a ďalej do druhej časti rokliny, ktorou sa dostaneme k chate Ötscherhias (možnosť občerstvenia) a odtiaľ k vodopádu Mirafall. Chodníkom vedúcim popri ďalšom z mnohých impozantných vodopádov – Lassingfall prejdeme do dedinky Wienerbruck, kde sa túra končí. Návrat na Slovensko vo večerných hodinách.


Poznámka:
Zmena programu vyhradená.


Celková cena zahŕňa:
Dopravu luxusným autokarom. Sprievodcu CK.

Celková cena nezahŕňa:
Doplatok za miestenku. Vstupy. Cestovné poistenie.


Doprava:
Autokar.


Erlaufboden