POZOR - rušíme "kamennú" pobočku, postupne prechádzame na online predaj a predaj cez telefón - 0911/141581. Stále sme tu pre vás - Meníme spôsob - nie prístup.  

Nidri Beach

Destinácia: Grécko, Lefkada, Nidri
Kód zájazdu: 1323901
Cena od: 603 €
Príplatky od: 0 €
Pobytové zájazdy

Výber termínu

04.06.2024 8 dní First Minute 603 € +0 € odlet: Bratislava letecká

Nidri Beach

TV chladnička,minibar vodné športy na pláži plážový servis okruhliaková pláž trezor internet, WiFi klimatizácia
Vzdialenosť od centra: 200 m
Vzdialenosť od letiska: 35 km
Vzdialenosť od pláže: 0 m

Poloha:
Príjemný hotel sa nachádza v pokojnejšej časti letoviska Nidri, približne 200 m od živého centra s obchodmi, tavernami, barmi a kaviarňami. Kamienková pláž, s nádherným výhľadom na záliv Nidri a ostrovy Skorpios a Madouri, leží priamo pred hotelom. Hotel ponúka všetko pohodlie pre strávenie príjemnej dovolenky neďaleko živého centra letoviska. Vzdialenosť od letiska je približne 35 km.

Vybavenie:
recepcia, reštaurácia podávajúce raňajky, bar, Wi-Fi v spoločných priestoroch (zadarmo), TV miestnosť

Izby:
Dvojlôžková izba : individuálne ovládaná klimatizácia, telefón, TV so satelitným príjmom, chladnička trezor (zadarmo), vlastné sociálne zariadenie (kúpeľňa, sušič vlasov, WC), balkón, možnosť 1 prístelky (rozkladacia pohovka), výhľad do záhrady
Dvojlôžková izba s výhľadom na morev: pozri dvojlôžková izba, výhľad do záhrady


Možnosti stravovania:
Raňajky: formou bufetu

Pláž:
okruhliaková, ležadlá a slnečníky (zadarmo)

Športová ponuka:
vodné športy na pláži

Poznámka:
Na mieste sa platí turistická pobytová taxa. Jej výška závisí od kategórie hotela: 0,50 EUR/izba/deň/ 1* a 2* hotel, 1,50 EUR/izba/deň/3* hotel, 3 EUR/izba/deň/4* hotel a 4 EUR/izba/deň/5* hotel. Pobytovú taxu platí klient po príchode priamo na recepcii hotela.


Upozornenie : Rozsah a kvalita uvedených služieb a aktivít môže byť ovplyvnená zavedením prípadných hygienických či protiepidemických opatrení v danej destinácii.