POZOR - rušíme "kamennú" pobočku, postupne prechádzame na online predaj a predaj cez telefón - 0911/141581. Stále sme tu pre vás - Meníme spôsob - nie prístup.  

Kolumbia 5K

Váš pohľad z Monserrate. Teraz máme prehľad, kde sa čo nachádza a môžeme pokračovať ďalej. 
foto: Al /uploads/galleries/7403/lubos_fellner_l1009816.jpg Ranná káva doma a v ten istý deň pristávame 4 stupne od rovníka vo výške 2640 m n.m. na najlepšom le Bogota je 3. najvyššie položené hlavné mesto sveta a my hneď na začiatok vyrazíme zubačkou na najvyš Bývame v kvalitnom hoteli a teraz prechádzame farebnou historickou štvrťou La Candellaria
foto: Ľubo La Candellaria a decentná slovenská turistka ladí s okolím. Prehliadka s profesionálnym sprievodcom. Zapadlé uličky Bogoty, kam sa až toľko nechodí. Naši sprievodcovia tu žijú a Ľuboš Fellner sa sem te Prehliadku Bogoty nájdete aj v blogu. Vidíme naozaj veľmi veľa. Kolumbia je bezpečná. S BUBO absolútne. 
foto: Ľuboš Fellner - BUBO Na návšteve v poprednom Boterovom múzeu v Bogote. foto: Alena Spišáková - BUBO Kávička či rum? Každopádne na vysokej BUBO úrovni. Najlepšie múzeum zlata sveta. Navštívime! A povieme si o El Dorade, kam sa pozrieme zajtra. Dnes vyrážame na celodenný výlet do hôr severne od Bogoty, pozrieť El Dorado a soľnú jaskyňu pod zem Úžasná podzemná katedrála v Zipaquirá. 
foto: Ľuboš Fellner - BUBO V katedrále je všetko zo soli aj táto panenka Mária.
foto: Ľuboš Fellner - BUBO Zipaquirský anjel. Áno aj ten je zo soli. Tu vedľa sú bane na najlepšie smaragdy na svete a v jaskyn Katedrála zo soli je ohromných rozmerov. Čosi úžasné. 
foto: Ľuboš Fellner - BUBO Obed a ajiacchio v centre Bogoty na mieste, kde Bogota vznikla. 
foto: Ľuboš Fellner - BUBO Obed v Ziupaquire pozostáva z rôznych druhov mäsa.  Foto: Štefan Bielik - BUBO Odlietame kvalitnými aerolinkami -najnovšími Boeingami- do regiónu kávy. 
foto: Ľuboš Fellner - BUBO Aj o káve je tento zájazd.  Foto: Štefan Bielik - BUBO Kolumbia je rajom na zemi a my si to dnes potvrdíme. Prichádzame do centra Ánd, do oblasti nazývanej Nádhernou krajinkou sa presúvame na džípoch. Na kávové plantáže a do hôr. Alebo vyskúšate ísť na koni? Zariadime! Zona caffetera je veľmi romantická. Kordillery, káva, kolibr Uvidíme najvyššie palmy sveta, 65 -80m vysoké. Tá možnosť je iba tu na svete. foto: Alena Spišáková Tieto palmy sú 2 až 3 x vyššie než akákoľvek palma, ktorú ste videli doteraz. A vy sa ich budete dot Trekking na koňoch či pešo najkrajšou prírodou Kolumbie prekrásnym údolím. 
foto: Ľuboš Fellner - BU Pri trekkingu sme rozdelení na dve skupiny. Toto je záber z tej náročnejšej. 
foto: Ľuboš Fellner - V lesoch lieta stovky kolibríkov. Mestá sme vymenili za prírodu. Dramaturgia tohoto zájazdu je  veľm Sme v srdci nádhernej tropickej prírody. Tvrdí sa že najkrajšej v celej Kolumbii
foto: Ľuboš Fellner Kávová plantáž, kde sa pestuje na 100% iba arabica. TU v Quindio tá najlepšia v celej Kolumbii. Ochu Oberte si vlastnú kávu, ktorú si aj vypijete!  Zájazd Kolumbia 5 K je plný zážitkov.. Najprepracovan Oblečení do tradičného ponča si vyskúšame zber kávy a  povieme si viac o jej pestovaní. foto: Alena Sme v regióne kávy: oficiálne sa volá „Zona Cafetera“. Všetko tu rastie lepšie, aj káva. 
 foto: Ale Kolumbia pestuje najkvalitnejšiu sortu kávy a my uvidíme ako káva rastie, ktorá je zrelá, ako sa trh Ochutnávka a následná kúpa jednej z najlepších káv sveta. Zaslúžený oddych po túre. foto: Ľuboš Fell Zahráte si s nami národnú hru Tejo? Pri pivku Poker? 
foto: Ľuboš Fellner - BUBO Na tomto zájazde navštívime tie najkrajšie, najromantickejšie mestečká v horách. 
foto: Ľuboš Fellne Momentka na ulici v dedine. Ako za starých čias. 
foto: Ľuboš Fellner - BUBO Gitaristi v Salento. Počujete? Ide o najromantickejšie mestečko Kolumbie ktoré si dôkladne vychutnám Dáša v Kolumbii 5 rokov žije, Ľuboš ju pre Vás iba tento rok navštívil 2x. V BUBO doťahujeme detaily Druhé najväčšie mesto Kolumbie Medellin a Na prelome storočí bol Medellín štatisticky najnebezpečnejším mestom na svete. S BUBO ste však dnes CNN vyhlásilo Medellin za turistické mesto roka, mesto ktoré je dnes absolútne bezpečné a krásne.  F Medellín je známy nočnými klubmi a unikátnou tanečnou scénou. foto: Alena Spišáková - BUBO Narcos - čo je pravda a čo nie?  Dozviete sa viac. Portrét Pabla Escobara. 
foto: Ľuboš Fellner - BU Ľuboš Fellner pri hrobe Pabla Emilia Escobara. 
foto: archív BUBO Usmiatí a zbalení odchádzame z Medellínu, mesta večnej jari a kvetov smer Karibik! foto: Alena Spišá Sme v najkrajšom meste Kolumbie, v Kolumbijskej Florencii. Bienvenido a Cartagena de Indias. foto: A Katedrála v jednom z najstarších miest Nového sveta
foto: Ľuboš Fellner - BUBO Vnútro koloniálneho kolumbijského hotela. Kolumbia je o veľmi kvalitných službách. foto: Ľuboš Felln Staré katedrály v Kolumbii.  Foto: Štefan Bielik - BUBO Cartagena-UNESCO - je skvostom na záver našej cesty. 
foto: Ľuboš Fellner - BUBO Na námestí Plaza de los Coches sa predávali otroci a doteraz sa tu jazdí na kočoch ťahaných koňmi. P Posedenie na obranných múroch Cartageny. Mali mesto brániť proti pirátom. 
foto: Ľuboš Fellner - BUB Kolumbia to je celá Južná Amerika v jednom štáte a najkrajší ľudia kontinentu. 
foto: Ľuboš Fellner Kolumbia to v kráse jednoducho vyhráva! Budova, kde vyhlasujú Miss Colombia, veď Kolumbijčanky patri Cartagena - jedno z najromantickejších miest našej planéty.  Určite sa zamilujete aj Vy. foto: Ľuboš Po zorientovaní v meste, ktoré vám ušetrí veľa času, máme plánované voľno na individuálne prechádzky V meste je mnoho kaviarničiek, zmrzlinárni, butikov a aj týmto mesto pripomína Florenciu. Dostanete Bazén nášho hotela, ktorý je priamo na pláži Karibiku. Oddych s karibským rumom, ktorý je sladší než Počas plážového pobytu je možné absolvovať fakultatívny výlet na Isla del Rosario, kde sa dá potápať Ešte viac zážitkov v Kolumbii v spoločnosti BUBO. foto: Frederik Schwall - BUBO Na záver je možnosť doobjednať si luxusný hotel Intercontinental Cartagena. Pre náročných BUBO klien Doprajte si možnosť stráviť pár noci luxusu v závere pobytu pri mori. foto: Intercontinental Cartage Výhľady z luxusného hotela Intercontinental Cartagena. 
foto: Intercontinental Cartagena Hotel Kolum Exkluzívny interiér hotela Intercontinental Cartagena. 
foto: Intercontinental Cartagena Hotel Kolum Intercontinental Cartagena - nájdete v doplnkových službách k zájazdu. Ak máte radi pekné hotely, určite vyskúšajte. Luxusný Intercontinental je najnovší prírastok v meste Ľuboš Fellner, garant tohoto zájazdu, Vám máva z kolumbijského karibského ostrovčeka a srdečne pozýv
Destinácia: Kolumbia
Kód zájazdu: 1333605
Cena od: 3 405 €
Príplatky od: 570 €
Doprava: letecká
Termín: 17.07.2024 10/9 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83372815

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Pobytovo-poznávacie
Bogota Typ ubytovania:
Kolumbia, Capital District, Bogota
Cartagena
Kolumbia, Bolivar, Cartagena
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.