POZOR - rušíme "kamennú" pobočku, postupne prechádzame na online predaj a predaj cez telefón - 0911/141581. Stále sme tu pre vás - Meníme spôsob - nie prístup.  

Škandinávia

Škandinávia Škandinávia0 Škandinávia1 Škandinávia2 Škandinávia3 Škandinávia4 Škandinávia5
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1322379
Cena od: 899 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

17.06.2024 8 dní First Minute 899 € +0 € autobusová
13.07.2024 8 dní First Minute 899 € +0 € autobusová
05.08.2024 8 dní First Minute 899 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Popis:
Kodaň • Malmö • Helsingborg • Göteborg • Oslo • Preikestolen • Kristiansand

Program:
1. deň:
odchod zo Slovenska v popoludňajších hodinách NON STOP cez Českú republiku do Nemecka.

2. deň:
v skorších ranných hodinách príchod do prístavu v Nemecku, trajekt do Dánska. V dopoludňajších hodinách príchod do mesta Kodaň – prehliadka centra (kráľovský palác Amalienborg, Mramorový kostol, prístav, palác Christianborg, katedrála, radnica), možnosť návštevy Kruhovej veže s výhľadom na mesto, časť Nyhavn, symbol mesta Malá morská víla, presun na ubytovanie.

3. deň:
raňajky, krátky prejazd do Švédska cez most Oresundsbro. Návšteva mesta Malmö – hrad, radnica, prístav, námestie Gustav Adolfs torg, mrakodrap Turning Torso. Presun do prístavného mesta Helsingborg, prehliadka mesta (radnica, pevnosť, športoviská), presun na ubytovanie v blízkosti Göteborgu.

4. deň:
raňajky, návšteva mesta Göteborg – radnica, fakultatívne plavba loďou po okolí centra mesta. Presun do Osla, prechádzka historickou časťou mesta, parlament, katedrála, národné divadlo, kráľovský palác, Park Vigeland, presun na ubytovanie.

5. deň:
raňajky, pokračovanie v prehliadke Osla – olympijské múzeum Holmenkollen (lyžiarsky areál – aktuálne v rekonštrukcii), múzeá Kon-Tiki, múzeum námorníctva. Presun na ubytovanie v blízkosti Lysefjordu.

6. deň:
raňajky, prejazd k Lysefjordu – fjord svetla. Turistická vychádzka na Preikestolen s neopakovateľným výhľadom, presun na ubytovanie v blízkosti nórskeho prístavu Kristiansand.

7. deň:
raňajky, popoludní trajekt z nórskeho prístavu Kristiansand do dánskeho prístavu Hirtshals, odchod autobusom NON STOP cez Nemecko a Českú republiku.

8. deň:
v dopoludňajších hodinách príchod na Slovensko.


Stravovanie:
raňajky

Doprava:
autobusová

Poznámky:
Ceny vstupov sú orientačné, počas roka sa môžu meniť.

Krajiny

Zobraziť všetky »