POZOR - rušíme "kamennú" pobočku, postupne prechádzame na online predaj a predaj cez telefón - 0911/141581. Stále sme tu pre vás - Meníme spôsob - nie prístup.  

Costa Favolosa

Costa Favolosa_1 Costa Favolosa_3 Costa Favolosa_2 Costa Favolosa_9 Costa Favolosa_8 Costa Favolosa_7 Costa Favolosa_6 Costa Favolosa_5 Costa Favolosa_4
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1322380
Cena od: 1 149 €
Príplatky od: 310 €
Plavby

Výber termínu

20.10.2024 13 dní First Minute 1 149 € +310 € autobusová

Popis zájazdu

Popis:
PLAVBA so slovenským SPRIEVODCOM a autobusovou DOPRAVOU zo SLOVENSKA
SAVONA Ligúria · MARSEILLE · MALAGA · CADIZ Španielsko · LISABON · GIBRALTAR · VALENCIA · SAVONA Ligúria


Program:
1. deň:
Odchod autobusu zo Slovenska v neskorších popoludňajších resp. večerných hodinách NON STOP do Talianska cez Rakúsko. Počas cesty do prístavu vás náš sprievodca oboznámi so životom na palube lodí Costa Cruises, organizačnými pokynmi a programom zájazdu.

2. deň:
V ranných resp. dopoludňajších hodinách príchod do talianskeho prístavu v SAVONE v Ligúrii. Registrácia a check-in na loď. V popoludňajších hodinách zoznamovacia prehliadka s loďou, ubytovanie a bezpečnostný nácvik pred vyplávaním. Plánované odplávanie z prístavu o cca 18.00 hod.

3. deň:
Priplávanie o cca 09.00 hod. do pôvabného francúzskeho prístavu v MARSEILLE. Marseille je hlavné mesto Provensálska a zároveň najvýznamnejším obchodným prístavom Francúzska. Plánované odplávanie o cca 17:00 hod.

4. deň:
Plavba po mori Voľný deň môžete využiť k návšteve lodných kúpeľov, fitness centra, kaviarne, divadla. Prípadne môžete len tak odpočívať na palube lodi, tešiť sa zo slnečných dní a užívať si skvelé nápoje v lodnom bare.

5. deň:
Priplávanie o cca 09.00 hod. do španielskeho mesta MALAGA, ležiaceho v regióne Andalúzia. Mesto láka návštevníkov historickými pamiatkami ako je stredoveká pevnosť, románská katedrála ale aj býčia aréna La Malagueta. Plánované odplávanie o cca 19.00 hod.

6. deň:
Priplávanie o cca 07.00 hod. do andalúzskeho mestečka CADIZ v Španielsku. Prístav v Cadiz bol východiskovým bodom expedície, ktorá viedla k objaveniu Ameriky. Plánované odplávanie o cca 17.30 hod.

7. deň:
Priplávanie o cca 10.00 hod. do LISABONU, hlavného mesta Portugalska. Návštevníkov láka centrum mesta s historickými pamiatkami ako je hrad Castelo de S. Jorge, najväčšie námestie Praca do Comercio a taktiež známy Kláštor hieronymitov. Plánované odplávanie o cca 19.00 hod.

8. deň:
Priplávanie o cca 15.00 hod. do GIBRALTARU, ktorý je územím Veľkej Británie. Jeho dominantou je maurská pevnosť a Gibráltarska skala, ktorú obývajú opice makaky. Plánované odplávanie o cca 21.00 hod.

9. deň:
Plavba po mori

10. deň:
Priplávanie o cca 08.00 hod. do tretieho najväčšieho mesta Španielska – VALENCIE. Mesto zaujme nezvyčajnou kombináciou historických a moderných prvkov. Historické centrum mesta je prepojené očarujúcim parkom s futuristickým areálom vedy a umenia, Ciudad de las Artes y las Ciencias. Plánované odplávanie o cca 19.00 hod.

11. deň:
Plavba po mori

12. deň:
Návrat do talianskeho prístavu v SAVONE o cca 08.00 hod., vylodenie a odchod na Slovensko.

13. deň:
Príchod na Slovensko v skorých ranných resp. dopoludňajších hodinách.


Stravovanie:
plná penzia

Doprava:
bus

Zľavy:
prístelky pre dospelé osoby alebo deti sú možné na vyžiadanie.


Poznámky:
Počas zastávok v jednotlivých prístavoch možnosť fakultatívneho výletu do okolia so sprievodcom lodnej spoločnosti COSTA CROCIERE (v anglickom jazyku) resp. podľa záujmu so slovensky hovoriacim sprievodcom alebo absolvovať individuálny program.

Krajiny

Zobraziť všetky »